IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [M E E T I N G] All pirates togheter

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Will Turner
Captain
avatar

Aantal berichten : 197

My Character
Age: 22
Partner: The ship and the seas, best partners I've ever had
Status: Overthinking why people are so fucking stupid sometimes

BerichtOnderwerp: [M E E T I N G] All pirates togheter   vr maa 14, 2014 7:19 pmWill Turner
Male • 22 • Captain


De tijd van het jaar was weer aangebroken: een jaarlijkse ontmoeting tussen alle piraten. Eén dag in het jaar kwamen ze allemaal bij elkaar, op een onbewoond eilandje midden op de zee. Wat er allemaal besproken werd, Calypso mocht het weten. Op geen van de meetings van de afgelopen jaren was Will aanwezig geweest. Wellicht klonk het egoïstisch, maar hij vond zijn eigen zaken veel belangrijker. Nou ja, zijn zaken? Het waren de zaken van hem en zijn crew. Van zijn schip, the Dutchman. Op de dagen dat de eerdere meetings plaatsvonden, waren ze bezig geweest met andere dingen. Roven. Muntstukken binnen halen. Concurrentie naar de zeebodem schieten. Eerlijke zeelieden de stuipen op het lijf jagen. De acties die een piraat hoorde te doen. Een meeting bijwonen stond niet in het lijstje.
Echter was het deze ene keer dus anders. Voor dit jaar besloot Will wel op te dagen, deze tijdverspilling bij te wonen. Wat andere piraten te vertellen hadden kon nog wel eens interessant zijn. Misschien wel iets over de Beasts, waar Will een aantal keer te maken had gehad een aantal maanden terug. De jonge captain keek zijn dek eens rond en gaf toen het seintje dat  ze omhoog konden komen. Omhoog? Ja, omhoog. The Dutchman was een schip dat duiken kon, als een onderzeeër. Hoe dat kon, kon alleen de genen weten die de legendes wisten. Een enorme druk kwam op het schip te staan terwijl deze omhoog ‘klom’.  Het wateroppervlak kwam steeds dichterbij en ineens was de open lucht weer te voelen, sloeg de zuurstof toe op z’n longen en kletterde het water van het dek af als een waterval. Een geamuseerde grijns lag op Will’s  gezicht. Dat omhoog komen was het mooiste gedeelte van heel dat duiken. Bij het voelen van het zuurstof voelde het alsof je opnieuw geboren werd. Maar dan in een volwassen lichaam.
’Laat de ankers los en maak de sloepen klaar, we gaan aan wal!’ Schreeuwde Will commanderend over het dek heen. Meteen renden de crewleden kris kras door elkaar heen, elk hun eigen taak uitvoerend. Zijn blik was gericht op het kleine eilandje, enkele honderden meter van zijn schip af. Zo te zien waren ze de eersten. Geweldig. Dat zou vast een goede indruk maken. ’De sloepen zijn klaar!’  Riep iemand. Hij knikte tevreden en stapte meteen met een aantal anderen richting de sloep, die meebewoog met de golfjes van de zee. Kalmpjes stapte hij in en niet veel later gingen ze al roeiend op weg naar het eilandje.
Hoewel de temperatuur nog aardig laag was, scheen de felle zon in zijn ogen. Deden de lichtstralen het witte zand op oplichten. Stap voor stap kwam Will steeds dichter in het midden van het lapje grond dat zich bevond midden op zee. Nu hij hier zo alleen was, op een aantal van z’n crew na, vroeg hij zich echt af wat hij hier deed. Wat  wantrouwerig, en bovenal ongeduldig rustte zijn hand op het holster van zijn pistool. ’Wat doe ik hier nou eigenlijk…’  mompelde hij binnensmonds.


Voice Character Theme Tribune

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emmeline Kensmey
Admin
avatar

Aantal berichten : 605

My Character
Age: 18 long years
Partner: No. Just, no.
Status: Still a pirate

BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   za maa 22, 2014 3:54 pm

Emmeline
Female • 18 long years • SINGLE•The Black Pearl

Onder haar schommelde het dek langzaam op en neer. Het gaf Emmeline een rustgevend gevoel. De wind was nog koud van de afgelopen winter, maar dat deerde haar niet. Ze zou naar de jaarlijkse piratenmeeting gaan. Dat betekende veel rum, gepraat en meestal ook een gevechtje of drie. Niet dat zij ooit had gevochten op een meeting; meestal stond ze te kijken naar anderen met een fles rum.
Iemand in de mast riep dat er land in zicht was. De meeting vond altijd plaats op het kleine eilandje een paar mijl van de kust van Forrester Island. Het was niet groter dan een paar hectare en was vooral begroeid met bomen, maar had ook een prachtig strand. Emmeline keek even om zich heen. Tot haar verbazing zag ze een eindje verderop een schip uit het water tevoorschijn komen. Wat?! Van wie ís dat? Het schip had magische krachten, dat was duidelijk, en ze vermoedde dat de Captain  daar ook wat mee te maken had. Die had ze liever niet tegenover zich in een gevecht.
Shizzle and stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://path-of-destiny.actieforum.com
Jack Sparrow
Captain
avatar

Aantal berichten : 224
Leeftijd : 17

My Character
Age: 27
Partner: The rum, but it's always gone
Status: Alive... Or not?

BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   zo maa 23, 2014 8:43 am

Trots, met een geheven hoofd, stond de Captain van de Black Pearl achter zijn roer. Zijn gespierde armen gaven een ruk aan het stuur, en zijn geliefde schip reageerde door haar koers lichtelijk aan te passen. Het voelde goed om zo de controle te hebben. Met zijn duim streelde Jack over het gladde hout van het roer. De altijd frisse zeewind speelde met zijn haar. Hij wist waar hij naar toe moest. Het was weer tijd voor een Meeting met alle Pirates. Ieder jaar was het op het kleine, onbewoonde eilandje midden in de zee. Er werd altijd veel gedronken en het was meestal erg hectisch, maar onder de Captains hing meestal een andere sfeer. Zij hadden meestal wel degelijk belangrijke dingen te bespreken. Jack schrok op toen zijn man in de mast bekend maakt dat er land in zacht was. Jack kneep zijn ogen samen en zag het land ook. Instinctief wist hij wat te doen. Hij liet het stuur over aan de stuurman, en zette een stapje naar voren. 'Zijlen naar beneden!' Bulderde hij. Goedkeurend knikte hij terwijl de gehavende zeilen in werden gehaald. 'Riemen!' Weer knikte hij goedkeurend toen zijn mannen, en vrouwen, in de banken gingen zitten en begonnen met roeien. De riemen gleden door het water op het ritme van een trommel. 'En... Riemen in!' Riep hij. Vrijwel meteen lag zijn schip stil. 'Anker!' Met getrainde souplesse gooide de bemanning het zware ding in het water. 'Maak de sloepen klaar!' Was zijn laatste bevel. 'Zoals jullie weten is er vandaag een piratenmeeting. Jullie zijn vrij om te doen wat jullie willen, maar maak er niet een al te erge puinzooi van. Als de zon op zijn hoogtepunt staat melden jullie je bij mij op het strand.' Deelde hij mee. Vervolgens sprong hij van de Pearl af, in een bootje. Hij keek toe hoe ze naar het eilandje roeiden. In de verte trok een ander schip zijn aandacht. Het was de Flying Dutchman, met als Captain... Ehh.. Turner! Will Turner. Er was altijd al iets raars geweest met dat schip. Hij voelde een lichte schok toen de sloep tot stilstand kwam. Soepel sprong hij er uit en waadde hij naar et strand. Daar bleef hij staan. Tot de Meeting zal beginnen.
; ):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emmeline Kensmey
Admin
avatar

Aantal berichten : 605

My Character
Age: 18 long years
Partner: No. Just, no.
Status: Still a pirate

BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   wo maa 26, 2014 5:12 pm

Emmeline
Female • 18 long years • SINGLE•The Black Pearl

Om haar heen renden bemanningsleden over het dek om de opdrachten van Jack uit te voeren. `Maak de sloepen klaar!' Emmeline wou net naar de dichtstbijzijnde sloep lopen, toen ze zich herinnerde dat Rosemary nog in haar bedje lag. Rosemary... Het was zo'n lief meisje, gevonden door Jack, maar opgevoed door haar. Ze was een soort van ''nichtje'' voor Jack, maar zo voelde het ook voor Emmeline. Soms vroeg ze zich af of het meisje haar en Jack een soort van familie maakte. Van het idee alleen al kreeg ze de kriebels. Jack was aardig, maar niet op die manier leuk. Ze schrok op uit haar gedachten toen ze nog net de woorden van haar Captain oppikte. `... Vrij om te doen wat jullie willen, maar maak er niet een al te erge puinzooi van. Als de zon op zijn hoogtepunt staat melden jullie bij mij op het strand.' Ze knikte en liep over het dek richting het kamertje van Rosemary. Ze deed de deur open en fluisterde: `Rosemary! Kom, we gaan naar een meeting!' Terwijl ze naar binnen liep moesten haar ogen wennen aan de donkere ruimte. Emmeline pakte het kleine meisje op en zette haar op haar arm. `Wel een beetje bij oom Jack en mij blijven, oké? Geen domme dingen doen, want de piraatjes zijn niet altijd even aardig.' En ik ben waarschijnlijk té aardig voor een piraat, zuchtte ze inwendig. Snel liep ze het dek op, richting de sloepen. Er lag nog een laatste sloep en snel klom ze erin. `Ga maar!' Een bemanningslid begon met krachtige slagen naar het eilandje te roeien. Al snel voelde ze hoe de sloep vastliep op het zand. Met een soepele sprong sprong ze het water in. Ze waadde, met nog steeds Rosemary op haar arm, naar het hele ondiepe stuk en zette haar neer. `Blijf hier, dan ga ik even helpen met de sloepen. Ik ben zo terug.' Emmeline draaide zich om en waadde terug. Samen met nog een paar andere mannen trokken ze het bootje verder het strand op. Toen ze daarmee klaar was keek ze om zich heen. Ze kreeg bijna een hartverzakking toen ze Rosemary niet meer zag. Haar eerste gedachte was: ze is weggelopen. We zijn op een klein eilandje met minstens zestig piraten en ik ben een meisje van drie kwijt. Jack vermoordt me als ik haar kwijt ben. Haar tweede gedachte was: misschien is er niets aan de hand. Rustig, Emmeline, rustig. Misschien is ze alleen maar gaan zitten of naar Jack gegaan. Maar toen ze nog eens rondkeek zag ze geen zittend meisje. `Oh Calypso, laat haar niets overkomen!' mompelde ze. Vervolgens rende ze naar haar Captain. `Jack!' riep ze. `Jack, weet je waar Rosemary is?' Ze stopte recht voor zijn neus. Fijn begin voor een piratenmeeting, dacht ze grimmig.
Shizzle and stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://path-of-destiny.actieforum.com
Rosemary Sparrow

avatar

Aantal berichten : 156
Leeftijd : 17

My Character
Age: 3 jaar
Partner: -
Status: Lost and found

BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   wo maa 26, 2014 6:44 pmRosemary gaapte wijd toen ze gewekt werd door Emmeline die haar riep. 'Rosemary! Kom, we gaan naar een meeting!' Ze knikte en wreef in haar ogen vanwege het binnenvallende licht. Ze hield niet van licht. Het deed pijn aan haar ogen. Ze werd opgepakt en zat al gauw op Emmeline's arm. 'Wel een beetje bij oom Jack en mij blijven, oké? Geen domme dingen doen, want de piraatjes zijn niet altijd even aardig.' Rosemary knikte weer en legde haar hoofd tegen Emmeline's arm. Ze vond de piraten altijd een beetje eng, maar later bleken ze toch ook wel weer lief. Toen ze buiten kwamen dook Rosemary in elkaar tegen het zonlicht. Ze deed het kapje van haar mantel over haar hoofd en draaide haar hoofd weg van het licht. Rosemary voelde dat ze ergens naartoe liepen, maar ze wilde niet kijken. Daar waren de zon en de piraten. 'Ga maar!' Ze draaide haar hoofd lichtjes om te zien waar ze waren. Ze zaten in de sloep en er begon iemand met roeien. Ze was nu toch wel nieuwsgierig en bekeek voorzichtig alle piraten in de boot. Ze zag veel kleuren, veel gebruinde huiden en vooral veel bruine flessen rum. Een paar piraten praatten met elkaar, andere dronken, of keken uit over de zee. Toen de boot plots tot stilstand kwam zette Emmeline Rosemary neer. 'Blijf hier, dan ga ik even helpen met de sloepen. Ik ben zo terug.' 'Tot zo,' zei ze. Ze liet zich neergezet worden. Ze keek om zich heen, en zag overal duwende en trekkende mensen. Vlakbij zag ze een groot witgeel gebied, met groen erachter, dus ze waren bij een strand. Ze keek over de rand van de sloep en zag iets verderop iets glinsteren. Ze klom onhandig uit het bootje, en viel op haar billen op de grond, maar gelukkig was er water en zand om haar op te vangen. Ze waadde door het water naar het glinsterende voorwerp toe, en ging op haar hurken zitten. Ze pakte het op om het beter te bekijken. Het was groot en wit, en het voelde hard. Ze dacht dat het een schelp was, maar ze wist het niet zeker, want haar zicht was niet zo goed. Toen ze het heen en weer bewoog, kwamen er allemaal glinstertjes vanaf. Met open mond besefte ze zich dat er overal kleine glinstertjes waren. Ze vond ze prachtig. Ze rende een stuk verder en gilde van plezier. Wat een mooie dingen overal! Vrolijk rende ze verder. Opeens viel ze. Ze begon hard te huilen toen haar knie tegen een steen aan kwam. Ze keek naar haar knie, daar was een rood plekje. 'Emmie! Emmie! Emmeliiiiine!' huilde ze. 'Oom Jack!' Maar er was niemand. Ze keek naar de plek waar ze vandaan kwam, voor zich, achter zich, naast zich, maar ze zag de sloepen niet meer. Huilend liep ze door het water naar het strand en riep. 'Emmieee! Jaaack! Piraten!' Ze rende de kant op waar ze dacht dat ze vandaan was gekomen.
Spulletjes:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will Turner
Captain
avatar

Aantal berichten : 197

My Character
Age: 22
Partner: The ship and the seas, best partners I've ever had
Status: Overthinking why people are so fucking stupid sometimes

BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   ma apr 21, 2014 9:12 amDo you fear death?

Hoist the sails high

Na aankomst waren meerdere schepen verschenen. De ene sloep na de andere werd ter water gelaten en vol geladen met de ruige, onverschrokken piraten. Maar van alle schepen die aankwamen, viel eentje Will echt op. De zwarte gerafelde zeilen waren niet moeilijk te missen. Het onderscheidde het schip van de rest. De Black Pearl. Was Jack Sparrow daar niet de captain van? En Emmeline.. Zij was toch bemanning? Hij zou het snel genoeg zien. Tenminste, daar ging hij vanuit. Hier kon altijd vreemde dingen gebeuren. Met kalme stappen bracht hij zich verder voort, richting de rest van de gearriveerde piraten. Eerst had hij zich voor gehouden nog een tijdje zijn mond dicht te houden. Toe te kijken hoe de rest van dit tuig deze gezellige meeting door zouden brengen maar zodra hij één van zijn crewleden als een halvergare idioot zich klem stond te zuipen, besloot hij toch z'n scheur open te trekken. Ruw trok hij de fles rum uit diens handen en keek de half bezopen piraat met een koele blik aan. 'Hou je een beetje in. Als jij aan de zuip gaat komen er problemen.' Vervolgens liep Will met de fles in z'n hand verder, het gemopper van de ander negerend. Na een tijdje gelopen te hebben, en een plekje te hebben gevonden onder een boom, leek hij plotseling wat te horen. Een stem van een kind, als zijn oren het goed hadden. Dat klopte vast niet. Een kind, hier? Hij geeuwde eenmaal terwijl zijn bruine ogen afwachtend toe keken naar de rest. Hoe het nu zou gaan, dat was hem onbekend.Flut -_-Will Turner


Voice Character Theme Tribune

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosemary Sparrow

avatar

Aantal berichten : 156
Leeftijd : 17

My Character
Age: 3 jaar
Partner: -
Status: Lost and found

BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   ma apr 28, 2014 4:44 pm

Rosemary had het intussen opgegeven. Ze had lang gelopen, en haar keeltje schor geschreeuwd. Maar het mocht niet baten. Ze herkende de omgeving niet en er waren geen geluiden behalve de zingende vogels en de fluitende wind. Af en toe riep ze, maar er kwam geen een reactie. Dus zat ze maar gewoon een beetje stil in de branding. Ze speelde wat met het zand en het water. Ze krabbelde overeind en ging onder de schaduw van een boom zitten, toen de zon haar toch te heet werd. In de luwte van de boom viel ze gauw in slaap.
   Al snel werd het kleine meisje weer wakker, en toen ze zich besefte waar ze was en wat er aan de hand was biggelden de tranen stante pede weer over haar wangetjes. Nu ze weer uitgerust was besloot ze om verder te rennen. Ze stond op en liep naar de branding, waar ze zacht spetterend door het ondiepe water holde. 'Oom Jack! Oom Jack!' riep ze wanhopig. 'Emmeline!' Het leek er niet echt op dat iemand haar binnenkort zou vinden. En ze begon honger te krijgen...
Spulletjes:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [M E E T I N G] All pirates togheter   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[M E E T I N G] All pirates togheter
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ Forrester Island :: The sea-
Ga naar: