IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Caroline Blackbird

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Caroline Blackbird

avatar

Aantal berichten : 178
Leeftijd : 18

My Character
Age: 17 years
Partner: xxx
Status:

BerichtOnderwerp: Caroline Blackbird   do dec 12, 2013 9:10 pmTake these broken wings and learn to fly.


General
::Name:: Caroline BlackBird
::Gender:: Female
::Age:: 15 years
::Date of Birth:: April 2st

::Personality::
Koppig en energiek, dat zijn de twee woorden die Caroline het beste beschrijven. Ze heeft er geen problemen mee om haar gedachten te uiten en laat zich ook zeker niet op andere gedachten brengen, tenzij ze duidelijke logica ergens in zit. Haar emoties zijn belangrijk voor haar en ze uit ze dan ook zonder problemen. Als ze boos op je is, kan je verwachten dat ze dat laat merken, zelfs al kan ze door gebrek aan fysieke kracht niet veel lichamelijke schade aanbrengen. Ze kan wat bot overkomen, maar dit is voornamelijk uit zelfverdediging.

::Appearance::
Van nature rode haren, maar ze verft sommige plukjes paars. Ze is licht gebouwd en behendig. Maar lichamelijk was er veel mis met haar. Want haar moeder wist niet hoe ze een kind moest baren, en dronk gewoon alcohol en nam medicijnen als er iets niet goed ging volgens haar. Ze heeft ademhalingsproblemen waarvoor ze medicijnen neemt. Maar ze heeft ook een soort syndroom waardoor ze op haar lichaam geen pijn voelt. Haar zenuwstelsel is kapot gegaan tijden de baring. Als baby kwamen ze daar achter omdat ze kauwde op haar tong en het niet voelde, en ze deed zichzelf steeds 'pijn' zonder dat ze het zelf voelde.

::Past::
Caroline was een gelukkig kind. Haar leven was heel normaal geweest als ze niet om de haverklap naar het ziekenhuis moest voor controles. Het was namelijk vlak na de geboorte al duidelijk dat er lichamelijk veel mis was met dit kind. Daarom besteedde het meisje haar eerste paar levensjaren in het ziekenhuis, tot de dokters er zeker van waren dat ze normaal kon leven. ‘Normaal’, want zelfs nadat ze ontslagen was uit het ziekenhuis moest ze bijna maandelijks terug voor een controle.

Ondanks haar aandoening wist Caroline een blij kind te worden. Ze dacht dat het normaal was om zoveel aandacht te krijgen van artsen, want zij wist natuurlijk niet beter. Op school had ze het er niet vaak over, ze dacht immers dat het normaal was en dat iedereen zo vaak gecontroleerd moest worden. Ze maakte haar school af als een vrolijk en sociaal kind, en verhuisde toen naar een crew op een schip. Haar moeder vader en familie liet ze achter aan land.


::Words:: ### ::Tags:: Person ::Notes:: None


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Caroline Blackbird
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Caroline's pokedex

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♦ General :: Character Introducing :: Geaccepteerde-
Ga naar: