IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nothing left to say {OPEN}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Emmeline Kensmey
Admin
avatar

Aantal berichten : 605

My Character
Age: 18 long years
Partner: No. Just, no.
Status: Still a pirate

BerichtOnderwerp: Nothing left to say {OPEN}   do mei 08, 2014 11:25 am

Emmeline
Female • 18 long years • SINGLE•The Market

Geïrriteerd keek Emmeline om zich heen. Waar was nou die vervloekte kraam? Met al die mensen kon ze helemaal niets zien. Moest ze nou nog een stukje rechtdoor en was het dan rechts of moest ze bij de kraampjes links kijken? Het meisje haalde haar schouders op en probeerde verder te lopen. Nou ja, ze keek wel waar ze uitkwam. Mensen met ellebogen wegduwend probeerde ze zich door de menigte te worstelen. Ze snapte niet waarom al die mensen het zo leuk vonden om hier kleding en voedsel te kopen. Maar ach, iedereen had zo zijn hobby's.
Emmeline schrok op van haar gedachtes toen er naar haar werd geroepen. 'Hé meid! Ja jij! Jij stal de vorige keer iets!' Ze keek met opgetrokken wenkbrauwen naar de gezette man. Waar hád hij het over? Ze had nog nooit iets gestolen. Afgezien van die ene keer dat ze een appel van Wil stal. 'Guards! Roep de Guards! Houd de dief!' Meteen zette Emmeline zich in beweging. Ze moest het niet hebben dat ze werd opgepakt. Nog meer mensen opzij beukend rende ze naar het einde van de markt. Toen ze achter zich keek zag ze een groepje Guards op haar af rennen. Emmeline versnelde haar pas en rende een hoek om, een steegje in. Het stonk er verschrikkelijk, maar daar lette ze niet op. Met allemaal mannen op een boot kon het ook verschrikkelijk stinken. Na nog een paar andere straten en steegjes in te zijn geslagen bleef ze hijgend staan.
Shizzle and stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://path-of-destiny.actieforum.com
Alkay Elvira

avatar

Aantal berichten : 3
Leeftijd : 19

My Character
Age: 7
Partner: Little long ya think?
Status: Doin' all fine~

BerichtOnderwerp: Re: Nothing left to say {OPEN}   za mei 10, 2014 8:54 am

Alkay liep door de zijsteegjes die ze in de afgelopen tijd goed had leren kennen. Het gewicht van het zwaard beukte op haar rug maar het bleef vertrouwt. Ze keek naar de opening die naar de hoofdstraat leidde, mensen drongen voor, beukte, scholden en leken bijna te zijn vergeten dat ze hier kwamen om iets te kopen. Zelf hielt ze niet zo van die drukte, andere zagen haar over het hoofd en liepen haar omver. Ze had altijd een angst gehad om in die drukte te vallen. In haar steegje leek het veilig, alsof dat een andere wereld was. Eigenlijk moest ze nu de straat op, wat eten pakken en weer wegrennen. Anders moest ze vandaag honger leiden. Even keek ze om zich heen en zag niet ver van haar vandaan Jace op een oud krat zitten. Toen deze haar blik opmerkte keek de wasbeer op. ‘Jace, kan jij niet iets pakken vandaag?’ zuchtte ze. Het was vandaag wel heel erg druk en ze wist dat haar dierlijke vriend niet al te slecht was in stelen. Ze moest fronzen toen het dier naar de hoofdstraat keek alsof hij haar iets duidelijk wou maken. Nu pas hoorde Alkay het geschreeuw dat boven derest uitkwam. 'Guards! Roep de Guards! Houd de dief!' Zelf had ze niks gedaan maar het aanzicht van de grote bewapende mannen wekte een lichte paniek in haar op. Ze zette de kroon wat steviger op haar hoofd en liep dieper het doolhof van steegjes in. Jace volgde haar op een drafje en sprong uiteindelijk op haar schouder om mee te liften. Zodra ze de stemmen van de markt niet meer hoorde en op adem was gekomen keek ze achterom. Niks. Ze waren niet achter haar aan gekomen, al was dat een logica die het meisje niet zag. Na wat te hebben getwijfeld besloot ze wat straten verder te lopen en zo een weg terug proberen te vinden naar de hoofdstraat. Misschien kon ze nog wat te pakken krijgen, of had iemand medelijden. Dat laatste snapte ze ook niet helemaal. Ineens stond het roze harige meisje stil. Daar stond een mevrouw na te hijgen. In haar ogen was die vrouw best oud, maar dat lag aan het kleine meisje. Ze wist niet wat te doen, weglopen of iets zeggen. De nieuwsgierigheid won het van de angst en ze liep wat naar de jonge vrouw toe. ‘Mevrouw’ begon ze lichtjes fronsend. ‘Was u degene achter wie ze aan rende?’ Ze keek met grote ogen, alsof het iets heel bijzonders zou zijn als het waar was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emmeline Kensmey
Admin
avatar

Aantal berichten : 605

My Character
Age: 18 long years
Partner: No. Just, no.
Status: Still a pirate

BerichtOnderwerp: Re: Nothing left to say {OPEN}   za mei 10, 2014 4:19 pm

Emmeline
Female • 18 long years • SINGLE•Een steegje

'Mevrouw.' Emmeline keek op. Ze werd niet vaak mevrouw genoemd. 'Was u degene achter wie ze aan renden?' Een klein meisje van hoogstens zeven stond voor haar, met een enorm zwaard op haar rug en een grote kroon op haar hoofd. Het piratenmeisje had vele vreemde figuren gezien, maar dit was verreweg de vreemdste -en jongste. 'Eh, ja,' antwoordde ze aarzelend, alsof ze niet goed wist of ze het kleine meisje wel moest vertrouwen. 'Zeg maar je, ik voel me zo oud als je u zegt,' grinnikte ze na een tijdje, toen ze had vastgesteld dat het meisje waarschijnlijk geen gevaar opleverde. Emmeline ging overeind staan. 'Ik voelde er niet zo veel voor om opgepakt te worden voor iets wat ik niet heb gedaan.'
Shizzle and stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://path-of-destiny.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nothing left to say {OPEN}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nothing left to say {OPEN}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ New Albion :: The market-
Ga naar: