IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Informatie

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Emmeline Kensmey
Admin
avatar

Aantal berichten : 605

My Character
Age: 18 long years
Partner: No. Just, no.
Status: Still a pirate

BerichtOnderwerp: Informatie   di jun 10, 2014 4:55 pm
Hey Gast,
In dit topic ga ik een beetje uitleggen wat Forrester Island, de mensen van Forrester Island en over het algemeen Steampunk is, zodat je het wat beter kan begrijpen.

Forrester Island
Een klein eiland ergens in de Grote Oceaan. Het is afgescheiden van de rest van de wereld, waardoor het al lastig is om erop te geraken, maar nog moeilijker om er vandaan te komen. Naast de hoofdstad, New Albion, zijn er nog enkele andere steden op het eiland. Een daarvan is Morristown, een klein stadje aan zee, waar veel gehandeld wordt, maar waar ook veel piraten rondlopen.
Ook zijn er bossen en heuvels, waar personages hun avonturen kunnen bleven.

Groups
Allereerst even een lijstje van alle beroepen die er op Forrester Island zijn:
Pirates (piraten), Commoners (burgers), Scientists (wetenschappers) en de Beasts (mutanten/beesten). Verder zijn er nog rangen zoals de Guards (politiemensen), Captains (kapiteins) en nog een heleboel meer, die je onder andere zelf kan bedenken.
Pirates
Doodnormale piraten, die plunderen, varen, rum drinken en hun leven wagen voor dingen die zij belangrijk vinden. Ze varen in boten die op het water, maar ook in de lucht kunnen zeilen. Als een van de weinigen kunnen zij van Forrester Island af komen.
Commoners
De gewone mensen van Forrester Island. Of nou ja, gewoon? Misschien zijn het wel dealers van gestolen goederen, gewoon slechte mensen, dieven of juist de Guards. Ze wonen in houten huizen die dicht op elkaar staan en moeten iedere dag met de smog die uit de fabriek komt leven.
Scientists
Als wetenschappers hebben zij een belangrijke taak tegen de Beasts en de rest van de wereld. Ze moeten namelijk steeds middelen bedenken om de mutanten te stoppen, maar soms wil dat nog wel eens mis gaan. Het is mede door hen dat Forrester Island nog niet van de kaart is geveegd.Steampunk
Steampunk is een genre van fantasy. Het speelt zich af in de Victoriaanse- en/of de revolutionaire tijd, wat rond de 19e eeuw is.
In feite is Steampunk een mengeling van sciencefiction, stoomkracht, smog en victoriaanse trekjes. Zo worden er bijvoorbeeld op Forrester Island mutaties van mensen uitgevonden, die in onze werkelijkheid nog niet reëel zijn.
De belangrijkste energiebron is stoomkracht. (Vandaar ook het woord Steampunk.) Door al het stoom is er ook veel smog, wat een soort dikke, zwarte mist is vol roet.

Als je nog meer informatie over Steampunk wil, kan je die vinden op Google/Wikipedia of een PM naar Emmeline sturen.


The NH CrewShizzle and stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://path-of-destiny.actieforum.com
 
Informatie
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♦ General :: Rules-
Ga naar: