IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lauressa Amelia Evanson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lauressa Evanson

avatar

Aantal berichten : 42

My Character
Age: 22 years
Partner: I'm married with DNA
Status: It's the Color of Magic

BerichtOnderwerp: Lauressa Amelia Evanson   di jun 17, 2014 7:02 pm
GernalName: Lauressa Amelia Evanson
Age: 22 jaar
Gender: Vrouwelijk
Family: Ouders en zusje zijn achtergebleven in Groot Brittanië
Job: Scientist
Partner: Nog nietInside


Lauressa is een jonge vrouw met een passie voor wetenschap. Vooral het DNA gedeelte; alle levende wezens kan de analyseren van welke haarkleur de ouders, tot welke oogkleur de kinderen zullen hebben. Ze volgde een speciale studie en werd scientist. Maar dit is niet hoe haar leven begon.
Het begon allemaal op de dag dat Lauressa geboren werd. Ze was ongewenst, wat ertoe leidde dat haar ouders haar naar een weeshuis in haar thuisland, Groot Brittanië, stuurden. Maar pas nadat ze haar een naam hadden gegeven: Lauressa Amelia Evanson. De naam was belangrijk, vonden ze. Als hun dochter later iets groots werd, moesten ze haar aan haar naam kunnen herkennen.
Lauressa's tijd in het weeshuis was niet goed of slecht. Ze leerde lezen en schrijven, biologie en aardrijkskunde, maar was nergens echt uitblinker in. Veel vrienden had ze niet. In feite waren het er twee: Thomas en Anne.
Op een dag lag er ineens een boek van een onbekende afzender op haar bed, met daarin alle informatie over genen doorgeven, haarkleur bepalen, oogkleur berekenen en allemaal van dat soort dingen. Vanaf dat moment raakte het meisje geobsedeerd met DNA. Ze las het boek iedere dag, onderzocht dingen en probeerde het uit.
Rond haar veertiende adopteerde een rijke familie van een ver eiland haar, waar ze mee naartoe verhuisde. Haar twee vrienden liet ze achter, maar het boek bleef bij haar. Het was zo'n beetje het belangrijkste in haar leven geworden.
Naast een stiefvader en -moeder had Lauressa ook nog een -broertje. Ze vertelde hem over de genen, maar hij vond het nooit erg interessant. Haar stiefouders leerden haar alle manieren van hoe een dame zich gedroeg aan en voedden haar op als een eigen dochter.
Vanaf haar twintigste ging ze werken in de fabriek. In het begin was ze een gewone schoonmaakster, maar toen de leiding in de gaten kreeg wat voor een slimme persoon ze voor hen hadden, kreeg ze al snel een betere baan, namelijk alles onderzoeken wat los en vast zat.


Outside


Lauressa is een lange, jonge en knappe vrouw met ijzig blauwe ogen, een bleke huid en onder  haar linkeroog een moedervlekje. Haar haar is bruin en altijd opgebonden, zoals haar ouders haar geleerd hebben. Haar kleding is vaak zwart, omdat dat haar lievelingskleur is, en bedekt meestal haar hele lichaam, met hete zomers als uitzondering. Ook vind ze het leuk om een zwarte, hoge hoed op te zetten, als stil protest tegen haar stiefouders dat ze niet zo streng is als zij zijn. Zo lijkt ze nog langer dan dat ze al is (189 cm)

Words: ??? || Extra: Karakterkaart || Tag: Lauressa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lauressa Amelia Evanson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♦ General :: Character Introducing :: Geaccepteerde-
Ga naar: