IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Like a bird up in the sky

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lewis Blackwood

avatar

Aantal berichten : 174

My Character
Age: As old as I want myself to be (16 years)
Partner: No
Status: Piss off

BerichtOnderwerp: Like a bird up in the sky   vr aug 01, 2014 3:10 pm


Regen drupte zijn kraag in. Gatver, hoe kon hij ooit fatsoenlijk slapen als hij constant doorweekt was? Lewis zette zijn capuchon op en schoof wat naar links. In het krappe portaaltje waar hij in zat, schuilde een zwerver, een klein kind met zijn moeder en een zo te zien rijke dame. Tja, een straatjongen als hij werd dan snel verdrongen en half in de regen geduwd. Het duw-gedeelte was vooral het kleine kind, die het leuk vond om hem te porren met een stok. Toen Lewis op een gegeven moment de stok afpakte en op straat slingerde, kreeg hij een afkeurende blik van zijn moeder. Vervolgens ging dat stomme joch verder, maar nu schoppend. Wat een slechte moeder ben je, als je je kind zo met de medemens om laat gaan, dacht Lewis.



Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosemary Sparrow

avatar

Aantal berichten : 156
Leeftijd : 17

My Character
Age: 3 jaar
Partner: -
Status: Lost and found

BerichtOnderwerp: Re: Like a bird up in the sky   vr aug 01, 2014 6:52 pm


Rosemary's moeder school voor de regen onder een luifel van een kraampje, maar zelf hield ze wel van de regen. Ze liep een beetje rond en probeerde zo nu en dan met uitgestoken tong wat regen op te vangen in haar mond. Terwijl ze met haar neus naar de hemel gericht door de straat hobbelde, stootte ze plotseling haar teen tegen iets wat op straat lag. Onmiddellijk trok ze haar tong in en keek verbaasd beneden zich. Het was een stok. In haar ooghoek zag ze allemaal beweging, en ze draaide haar hoofd. Daar zaten, in een portiekje, een heel nette mevrouw, een wat minder nette moeder, en een jongen die geschopt werd door haar zoontje, die ongeveer Rose's leeftijd had. Ze werd een beetje boos, want van Emmeline had ze geleerd dat je andere mensen niet mag schoppen. Voorzichtig liep ze ernaartoe en tikte het jongetje aan. 'Jongetje,' zei ze verlegen. 'Je, je moet hem niet schoppen, dan, dan, dan krijgt hij pijn.' Ze keek een beetje bang heen en weer tussen de grote jongen, het kleine jongetje en diens moeder. Maar het jongetje keek terug met grote ogen en liep gauw naar zijn moeder. Rosemary's blik bleef toen hangen bij de grote jongen. Ze hield haar hoofd schuin en bleef hem aankijken.




Spulletjes:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lewis Blackwood

avatar

Aantal berichten : 174

My Character
Age: As old as I want myself to be (16 years)
Partner: No
Status: Piss off

BerichtOnderwerp: Re: Like a bird up in the sky   di aug 05, 2014 3:23 pm


Er was een klein meisje op straat, van hoogstens vier jaar. Met haar tong likte ze de regen op die nog steeds met grote hoeveelheid naar beneden kwam. Toen ze bij de stok kwam die Lewis even daarvoor op straat had geslingerd, trok ze haar tong in en keek naar beneden. Met een lichte, maar verholen verbazing zag de jongen hoe ze naar het portiekje liep en de irritante kleuter aantikte. 'Jongetje,' begon ze. 'Je, je moet hem niet schoppen, dan, dan, dan krijgt hij pijn.' What the...?! dacht Lewis. Er was nog nooit iemand opgekomen voor hem, en zeker geen klein meisje. Met zo'n groot hart zou ze op straat niet ver komen. De irritante jongen zette grote ogen op en liep naar zijn moeder. Ja, als er ineens een klein meisje aankomt en je op je gedrag afrekent, verschuil je je achter je moeders rokken, dacht Lewis minachtend, waarna hij weer naar het meisje keek. Met een schuin hoofd keek ze hem aan. Na een paar seconden bleef ze hem aankijken en de jongen vermoedde dat ze iets van hem verwachtte. 'Wat?' vroeg hij nors. Oké, misschien was dit niet de beste benadering naar een klein kind, maar ja, daar was nu weinig meer aan te doen. Hij richtte zijn blik op haar ogen en begon terug te staren. Wie zou er het eerste wegkijken?

OOC: Sinds wanneer heeft Rosemary een moeder? XD


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Like a bird up in the sky   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Like a bird up in the sky
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ New Albion :: The market-
Ga naar: