IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Having no food

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lewis Blackwood

avatar

Aantal berichten : 174

My Character
Age: As old as I want myself to be (16 years)
Partner: No
Status: Piss off

BerichtOnderwerp: Having no food   di aug 12, 2014 8:03 am

Lewis Blackwood
Life is too short to be following the rules


Hij had geen geld, hij had geen eten, hij had geen onderdak. En tot overmaat van ramp begon het te regenen. Lewis zuchtte. Zijn leven zag er nooit bepaald zonnig uit, maar op dit moment was het echt een dip. De laatste keer dat hij had gegeten was eergisteren, 's ochtends, en dat was een kleine appel. De halve stad was inmiddels naar hem op zoek, omdat hij af en toe hun straatjes en tuinen gebruikte om te slapen en ze hem graag even wilden afranselen. Er waren al verscheidene zoekacties op gang gezet en toen hij gisteren op de markt een brood wilde stelen, hadden mensen hem herkend en Guards achter hem aan gestuurd. Gelukkig voor hem waren alle Guards sukkels en makkelijk af te schudden. Behalve één; een jonge vrouw. Ze had hem bijna te pakken gehad, als hij haar niet een flinke klap had verkocht.
En nu moest hij aan voedsel en water zien te komen.
De avond viel en Lewis had de hele dag geslapen, om het hongergevoel maar te onderdrukken. Het werkte -voor even. Vlak nadat hij was opgestaan maakte zijn buik zo'n raar geluid dat hij zich voor deze ene keer zorgen maakte over zichzelf. Plus daarbij had hij nu veel minder energie.
Een voor een sprongen de lampen in de Street of Life aan. Ze waren precies zo ver van elkaar afgezet, dat er een twee meter lange strook duisternis zat tussen twee lichtvlekken van de lantarens. Nonchalant leunde Lewis tegen een gebouw, terwijl hij in het midden van die twee meter duisternis stond. Vanavond moest hij echt voor voedsel zorgen. De eerste burger die het waagde om dichtbij te lopen, zou zijn doelwit zijn.


darren criss. @ atf


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah Solomon
Mayor
avatar

Aantal berichten : 36

My Character
Age: 35 years
Partner:
Status:

BerichtOnderwerp: Re: Having no food   vr aug 15, 2014 9:06 pmDe lange man liep snel van de marmeren trappen voor het stadhuis af terwijl hij de knoopjes van zijn lange zomerjas dichtknoopte. Er was een late vergadering geweest, en Noah wilde op dit moment niets liever dan op zijn bed neervallen en slapen tot het ochtendgloren. Met de kraag van zijn jas hoog opgetrokken en zijn handen in zijn zakken liep hij met grote stappen naar zijn huis toe. Het was zo'n halfuur lopen tot zijn huis, dat zich aan een gracht in het centrum bevond. Het was een niet al te groot huis, hij zou zich in ieder geval met zijn rang en zijn inkomen een veel chiquer huis kunnen veroorloven, maar hij pronkte er niet graag mee. Als je de massief houten deur boven aan het kleine trappetje opende kwam je in een klein halletje, dat direct uitliep op de huiskamer. De huiskamer was alleen gescheiden van de keuken en eetkamer door een kookeiland en een kamerscherm. Via een smal houten trappetje kwam je beneden, bij de slaapkamer en de badkamer, met een grote teil om te baden en een klein stoeltje met een gat erin voor ontlasting. Noah hield van zijn kleine huisje, maar er miste iets aan. Gezelschap. Noah verlangde al jaren naar een gezinnetje om zijn huiskamer een beetje kleur te geven en om iemand te hebben die hem liefhad. In gedachten verzonken sloeg Noah de hoek om bij de herberg, maar schrok op uit zijn denken door het aanfloepen van de straatlichten. Hij bevond zich nu in the Streets of Life, die overdag zo druk en bedrijvig waren, maar 's nachts enigszins luguber, met lange schaduwen en weinig mensen. Noah trok zijn kraag nog wat hoger op terwijl hij om zich heen keek. Zijn blik bleef hangen bij een donker stukje tussen twee lantaarnpalen. Zag hij daar nou iets bewegen?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lewis Blackwood

avatar

Aantal berichten : 174

My Character
Age: As old as I want myself to be (16 years)
Partner: No
Status: Piss off

BerichtOnderwerp: Re: Having no food   za aug 16, 2014 7:20 am

Lewis Blackwood
Life is too short to be following the rules


Hij had pech. Niemand liep hem voorbij. Misschien kwam dit omdat ze een voorgevoel hadden, of omdat ze hem zagen, of ze liepen al midden op straat en zagen geen reden om in het donker te gaan lopen. Een eindje verderop zag Lewis een lange man in een lange jas lopen. Hij zag dat de man zijn kraag optrok en om zich heen keek. Diens ogen bleven bij hem hangen. Vanbinnen vloekte de jongen. Maar ja, hij kon het altijd proberen. Met een paar grote passen sprintte hij het licht uit, naar de man toe. Hij had minder dan een seconde om iets uit de zak van de man te stelen. Hopelijk zat er iets in. Lewis ging een fractie langzamer rennen, zodat hij meer tijd kreeg. Daar was de man. Drie stappen van hem vandaan. Twee... Lewis' hand verdween in de zak, greep het eerste vast wat hij kon vinden en trok hem er weer uit. Hopelijk had de man niets doorgehad. Al verder rennend bekeek de straatjongen wat hij had ''bevrijd''. Het was een sleutel. Waarvan? Een deur?


darren criss. @ atf


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noah Solomon
Mayor
avatar

Aantal berichten : 36

My Character
Age: 35 years
Partner:
Status:

BerichtOnderwerp: Re: Having no food   ma aug 25, 2014 8:30 pm

Noah schrok zich een ongeluk. Het kleine, snelle jongetje was in een fractie van een seconde op hem afgesprongen en had zijn sleutel uit zijn jaszak gegrist. Voordat de man goed en wel beseft had wat er gebeurd was, was de jongen al weggerend. Met de sleutel van zijn huis! Uit impuls begon Noah dezelfde richting in te rennen als waar de jongen naartoe gevlucht was. De sleutel op zich was niet van waarde, maar hij wilde wel zijn huis in kunnen. Noah rende een stukje, maar toen hij bij een splitsing kwam, gaf hij de moed op. Hoe kon hij ooit zo'n snel, jong jongetje inhalen? Hopeloos stond hij stil bij de kleine splitsing. Waarom zou die jongen stelen? Had hij schulden, familie, of honger? Gewoonlijk gaf hij alle armen en zwervers een aalmoes. Hij kon best een beetje missen. Hij wou deze dief ook best wat geven, als hij de sleutel van zijn geliefde huisje maar terug mocht. Hij ging op een bankje zitten op een groot plein in de buurt, om na te denken en te wachten of het jongetje misschien langs zou komen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Having no food   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Having no food
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ New Albion :: The streets :: The Street of Life-
Ga naar: