IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Oh please, no! {OPEN}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lauressa Evanson

avatar

Aantal berichten : 42

My Character
Age: 22 years
Partner: I'm married with DNA
Status: It's the Color of Magic

BerichtOnderwerp: Oh please, no! {OPEN}   za sep 20, 2014 7:54 am

Lauressa Evanson
Passion has been in my DNA for generations


Met een zucht keek Lauressa door het raam. Ze was in geen dagen buiten geweest en haar ouders maakten zich ongerust. Eigenlijk moest ze werken, maar ze durfde het niet aan. Er gebeurden dingen met de Beasts die de fabriek binnendrongen. Dingen die het daglicht niet kon verdragen. Van beneden hoorde ze haar moeder roepen. 'Lauressa! Ga je even boodschappen doen?' De jonge vrouw wilde niet en stond op het punt om dat te antwoorden, toen ze zich realiseerde dat ze wel moest. Als ze het nu niet deed, deed ze het nooit. Dan zou ze zichzelf gevangen houden in haar kamer en geen stap verder komen. Ze draaide zich om en liep naar de deur. Haar hand hing boven de deurklink. Moest ze dit wel echt doen? Er bestond een hele grote kans dat haar gezicht zou veranderen. Maar ze moest op de één of andere manier het toch onder controle zien te houden. Dit zou een goede oefening zijn. Lauressa deed de deur open en liep naar beneden.
'Wat moet ik meenemen?' vroeg ze toen ze beneden kwam. Haar moeder gaf haar een briefje. Er stonden dingen zoals appels, melk en brood op. Twee woorden die helemaal onderaan haar lijstje stonden trokken echter haar aandacht. Uurwerk ophalen. 'Mam, moet ik dit ook doen,' vroeg Lauressa, terwijl ze op de twee woorden wees. Haar moeder knikte. 'Achterop staat het adres.' Lauressa draaide het briefje om en zag inderdaad een adres staan. Ze liep naar de voordeur en pakte een zwarte boodschappentas. Vervolgend opende ze de deur, haalde haar hoed van de kapstok en zette een stap naar buiten. Voor de deur achter haar dichtsloeg, hoorde ze de stem van haar moeder. 'Kom op tijd thuis voor het eten!'

Het was druk op de markt. Het was één krioelende massa. Lauressa zuchtte en ademde diep in voordat ze zich onder de mensen mengde. Bij de eerste paar kraampjes haalde ze appels en brood. Verderop kon ze vis en melk vinden.
Terwijl de vrouw zich tussen de mensen door wurmde, hoorde ze achter zich kreten van verontwaardiging. Ze draaide zich om en zag een man met halflang wit haar, een gescheurd pak en een wilde blik in zijn ogen rondslaan met iets wat leek op een enorme koperen buis. Verschillende mensen lagen al op de grond en de mensen vormden een kring, die steeds groter werd. 'Roep de Guards!' Iemand rechts van Lauressa schreeuwde de zin over de markt. Verscheidene mensen namen het over en het zou zo niet lang duren voordat er bewakers waren. 'Jullie zijn allemaal in gevaar! Gevaar!' De man in het gescheurde pak rende rond in de kring, wild maaiend met de buis. 'De fabriek vermoord ons allemaal! Allemaal!' Hij was zijn eigen echo. Met een abrupte beweging draaide hij zich ineens naar iemand links van Lauressa toe en begon te rennen. 'JIJ!' Toen hij bijna bij de persoon was, kwam er iemand uit de kring in beweging. De persoon tackelde de man, die viel. Wild maaiend met de buis kwam hij op Lauressa terecht. De pijp raakte met een enorme snelheid haar hoofd, en ze viel.

Toen Lauressa wakker werd, stond er een grote kring mensen om haar heen. Ze hoorde verschillende mensen 'Beast!' roepen, maar anderen keken haar alleen maar met medelijden aan. 'Gaat het een beetje?' vroeg een jonge man, van midden twintig. Lauressa knikte, maar wenste meteen dat ze dat niet had gedaan. Het leek wel alsof die man met de buis in haar hersenpan alles kort en klein aan het slaan was. Ze kreunde. 'Ja, hoor,' antwoordde ze. Er viel een zwarte lok haar voor haar gezicht. Zwart. Ze was van gezicht veranderd terwijl ze bewusteloos was. Nee. Dit kan niet waar zijn.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh please, no! {OPEN}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ New Albion :: The market-
Ga naar: