IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Cora Alangail

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cora Alangail

avatar

Aantal berichten : 27

My Character
Age: 22
Partner: //
Status: In dire need of adventure.

BerichtOnderwerp: Cora Alangail   za sep 27, 2014 2:04 pm

Naam: Cora Alangail
Leeftijd: 22
Geslacht: Vrouwelijk
Eventuele geschiedenis:
Op jonge leeftijd verloor Cora haar ouders; beiden waren actief in het criminele circuit, ieder op hun eigen manier, en een afrekening maakte daar abrupt een einde aan. Cora was er niet bij, en het was ook pas drie jaar later, op haar vijftiende, dat haar de waarheid werd verteld, ook over het werk dat haar ouders deden. Ze voelde zich verraden en het liet een smet na op de nagedachtenis van twee mensen die haar wél liefdevol op hadden gevoed.
Ze ging meer op straat rondhangen, dronk, vocht, maar ze bleef verrassend 'preuts'. Dit was namelijk ook de periode waarop Cora ontdekte dat ze totaal geen behoefte aan seks had, echt nul komma nul, terwijl ze wél in staat was head-over-heels verliefd te worden op zowel jongens als meisjes, ook al was ze op het relatiefront niet buitengewoon actief. Ze vond het in die periode erg zwaar om mensen echt toe te laten.
Op haar zeventiende is ze bij haar pleegouders terecht gekomen, toen ze voor iets kleins werd opgepakt en de keuze kreeg of daarmee in te stemmen of gestraft te worden. Die pleegouders woonden hier, en dat is hoe ze op het eiland terecht is gekomen.
Ze kwam hier moeilijk op gang, maar rond haar achttiende was ze zo geaard dat ze niet meteen uit huis ging. Haar pleegouders waren geduldig en niet boos te krijgen, hoe zo'n scene de jongedame ook maakte. Het heeft haar een heel klein beetje bijgeschaafd, maar ze draagt de mentale littekens van het verleden nog altijd met zich mee.
Ook is ze langzaam maar zeker intens gehecht geraakt aan het echtpaar, en dat is wederzijds. Ze hebben haar daardoor onbewust geholpen weer meer vertrouwen te hebben, in ieder geval in degene die ze goed kent.
Karakter:
- Zelfverzekerd.
Cora zit ondanks de dingen die gebeurd zijn toch aardig goed in haar vel. Ze heeft geen moeite met haar figuur, bijvoorbeeld, is er zelfs eigenlijk wel trots op, en heeft het gevoel dat ze langzaam aan haar eigen identiteit echt begint te ontdekken. Ze weet ook waar ze voor staat, en dat geeft haar een goed gevoel.
- Spontaan
Ondanks het feit dat ze niet zo goed van vertrouwen is gaat ze conversatie zeker niet uit de weg. Ze zal alleen niet snel echt open worden, maar dat neemt niet weg dat ze redelijk makkelijk contacten legt. Het duurt lang voor die contacten in echt vrienden veranderen, maar dat neemt niet weg dat ze het ook gewoon leuk vindt om met kennissen op te trekken en lol te maken met mensen.
- Assertief
Ook is Cora niet bang het te laten weten wanneer haar iets niet zint. Dat heeft deels te maken met de tijd waarin ze eigenlijk veel het straatschoffie uit hing; ze leerde van zich af te bijten en merkte dat ze daar helemaal geen moeite mee had. Het heeft als keerzijde dat ze aan de provocatieve kant kan zijn, zeker in de manier waarop ze laat weten dat iets haar niet zint.
Ook is ze soms nogal een haantje de voorste als het om discussies draait. Ze is overtuigd van haar gelijk en luistert soms eigenlijk niet eens echt naar de argumenten van anderen.
- Heetgebakerd
Ze heeft eveneens een beetje een kort lontje. Grappen maken haar echt niet kwaad, niet als ze vriendelijk van aard zijn, maar ze is wel degelijk vrij licht ontvlambaar.
- Kan niet zo heel goed met autoriteit omgaan
Dit heeft ook te maken met het feit dat er zo lang niet eerlijk aan haar is verteld wat er gebeurd is. Ze is de integriteit van mensen in twijfel gaan trekken en vind daarom dat iemand eerst maar haar respect moet verdienen, ook al werkt het lang niet altijd zo.
- Sociaal
Ondanks die trustissues; ze heeft wel degelijk behoefte aan mensen om haar heen. In de tijd dat ze zo ontspoorde was ze altijd samen met vrienden. Als ze herrie schopten was ze erbij, maar ook als er onschuldige dingen werden gedaan als gewoon in het gras niksen en verantwoordelijkheden ontduiken. Die vrienden waren ook de reden dat het jonge meisje in die tijd ook nooit echt in héle nare situaties verzeild is geraakt; zonder dat ze het echt doorhad werd er heus wel een beetje over haar en haar roekeloze gedrag gewaakt door de oudere meiden waar ze mee optrok, en de paar jongens die erbij waren.
- Ongepolijst
Ze heeft lang haar eigen gang kunnen gaan en dat heeft haar wel gevormd, maar niet op een erg maatschappelijk gewenste manier. Haar biologische ouders hebben haar normen en waarden meegegeven, maar doordat ze haar zo hebben geprobeerd te beschermen van de buitenwereld, zijn die normen en waarden toch een tikje aangetast geraakt voor Cora.
- Snel verveeld/rusteloos
Ze heeft actie nodig, avontuur. Cora moet iets kunnen doen. Ondanks haar rebelse gedrag vindt ze het enorm fijn zich nuttig en gewenst te voelen (nog een reden dat ze destijds op straat altijd bij haar vrienden te vinden was en nooit echt alleen; daar was een deel van hen) en kan ze best hard werken als ze degene boven haar respecteerd, zoals in de winkel van haar pleegmoeder het geval is.
- Ongeduldig
Cora heeft alleen niet zo veel geduld. Ze is dan ook dol op nieuwe dingen en afwisseling.
Beroep: Ze verkoopt in het winkeltje van haar pleegmoeder. Het werk past vooral bij haar omdat ze makkelijk met klanten omgaat. Ze heeft alleen wel een bloedhekel aan die tijden op de dag dat er werkelijk niemand is.
Extra: Cora verzameld edelstenen en is allergisch voor bijen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cora Alangail
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♦ General :: Character Introducing :: Geaccepteerde-
Ga naar: