IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Let's win this war!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joshua Kenway

avatar

Aantal berichten : 20
Leeftijd : 23

My Character
Age: 24 years
Partner: Just tonight I won't leave, I'll lie and you believe
Status: fine

BerichtOnderwerp: Let's win this war!   zo dec 22, 2013 7:41 pm

De schemering was gevallen, de zee voelde ijskoud aan. Wie was er dan ook zo gek om te gaan zwemmen in de zee. Joshua Kenway was zo iemand die dat kon verzinnen. Het zout proefde hij in zijn mond. Het prikte in zijn ogen elke keer als hij weer onder dook en niet op tijd zijn ogen sloot. Joshua voelde steken in zijn armen elke keer als hij ze weer voor uit bewoog. Zijn benen voelde zwaar aan. Hij had al flink wat tijd gezwommen. Het schip wat Joshua achter volgde kwam steeds dichterbij. Maar nog steeds kon Joshua het schip niet halen. Hoe vermoeid Joshua ook was, hij wilde het schip op tijd in halen...
Joshua schrok van een harde knal die het schip van de zijkant. Joshua zag het andere schip van de verte aan komen. Het schip dat hij achtervolgde minderde zijn vaart. Joshua was daar wel blij mee. Hij zetten meer kracht bij zijn slagen en wist meer vaart te maken bij het zwemmen. Het duurde dan ook niet lang meer voordat hij bij het schip was. Hij greep zich vast aan een van de houten randen en hees zichzelf om hoog. Hij viel bijna weer naar beneden toen het schip zijn kanon afvuurde. Hij wist zich stevig vast te grijpen aan een stuk touw en trok zichzelf verder om hoog. Eindelijk de rand van het schip te hebben klom hij er over heen en stond hij met beide voeten op het dek. De mannen waren al druk aan het vechten. De andere piraten hadden hun schip al vast gelegd aan die van Jack. Ze waren zelfs al zo snel geweest dat ze het dek op geklommen waren.

Joshua trok zijn beide zwaarder toen hij aangevallen werd door een van de piraten. In een gemakkelijke beweging wist hij de piraat bewusteloos te slaan en overboord te gooien. Daarna ging hij op zoek naar Jack. Tussen het vechten door sloeg Joshua sommige piraten neer met zijn zwaarden. Hij kon nog maar net op tijd weg duiken en voelde een scherp zwaard langs zijn arm strijken. Gelukkig liet het maar een oppervlakkige snee achter. Maar het bloedde behoorlijk, Joshua stak met zijn zwaard en de man die hem eerst had aangevallen viel neer. In zijn ooghoeken zag hij Jack, hij baande zich een weg in zijn richting en eenmaal dichtbij genoeg maakte hij de ruimte vrij.
'Leuk feestje.' Zei Joshua droogjes toen hij in het zichtveld stond van Jack. 'Gelukkig kreeg ik de uitnodiging nog net op tijd.' Hij grijnsde en sloeg daarna nog met zijn zwaard uit naar een piraat die hun aan wilde vallen.
& JackTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's win this war!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ Forrester Island :: The sea-
Ga naar: