IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Snow Tate Villiars

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tate Villiars

avatar

Aantal berichten : 3
Leeftijd : 23

My Character
Age: 17 years
Partner: I prayed for an Angel, but the Devils knocking at my door
Status: just fine.

BerichtOnderwerp: Snow Tate Villiars   di dec 24, 2013 12:18 pm


SNOW TATE VILLIARS
"I make white roses and paint them black."


BASIC
Name:
Snow Tate Villiars
Nickname:
Tate
Age:
Seventeen
Sex:
Men
Parents:
Sally Villiars
Job:
Scientist

CHARACTER

Tate is een erg verlegen jongen, ondanks zijn uiterlijk en zijn slimme denkwerk is hij altijd een beetje onzeker of verlegen als het gaat om sociaal contact met andere mensen. Hij weet nooit zo goed wat hij moet zeggen of hoe hij iets moest zeggen. Mensen troosten kan hij al helemaal niet. Soms denkt hij dat hij beter machines kan begrijpen dan mensen. Machines hebben geen gevoel en hoeven niet getroost te worden. Mensen hebben wel gevoel en willen wel getroost worden als dat moest. Tate weet gewoon niet hoe hij dat moet aanpakken. Maar dat betekend niet dat Tate helemaal niet aardig is. Hij is heel vriendelijk naar mensen. Maar hij kan je lachend ten onder brengen als hij dat wilt. Hij is zeker iemand die je niet boos moet maken. Zijn snufjes zijn vaak het dodelijkst en het pijnlijkst vergeleken met andere Scientists.

Naast dat hij werkt als een Scientist is hij altijd bezig met dingen maken. Hij is heel creatief ingesteld en kan heel goed tekenen en bouwen. Maar een grote passie van hem is ook muziek maken. Al weet bijna niemand dat hij kan zingen en gitaar spelen. Die passie houd hij dan ook liever voor zichzelf.
 

KUPO

Kupo is een klein wezentje dat altijd bij Tate is geweest. Kupo is een klein wit wezentje met een roze licht gevende antenne op haar hoofd. Kupo kan zweven en is eigenlijk een groot gezelschap voor Tate. Ze helpt hem met het bouwen van nieuwe dingen en af en toe spreekt ze nog wel wat zinnige woorden uit naast haar schattige geluidje.  Tate heeft Kupo gevonden toen hij nog maar een jaar of zeven was. Kupo was verdwaald geraakt in de bossen en wilde bij Tate blijven toen hij haar verzorgde. Daarna zijn ze altijd samen gebleven.  
 

HISTORY

Tate woonde samen met zijn moeder in New Albion. Zijn vader heeft hij nooit gekend en voor zo ver hij weet was hij een piraat. Maar meer weet hij niet. Tate was als kleine jongen altijd al veel dingen aan het maken. Maar sprak weinig met zijn moeder. Zijn moeder leed namelijk aan een zware depressie en was vaak niet te genieten. Tate zorgde voor zichzelf en probeerde op jonge leeftijd al een volwassen leeftijd aan te nemen. Niemand keek ooit om naar Tate, hij was gewoon het jochie dat altijd alleen was en later met een schattig beestje om zich heen was. Nooit vroeg iemand zich af waar zijn ouders waren. Als Tate om hulp vroeg luisterde niemand naar hem. Ze zeiden dat het wel weer goed zou komen met zijn moeder. Maar dat was niet zo.

Zijn moeder pleegde zelfmoord toen hij nog maar tien jaar was. Ineens wist niemand dat zijn moeder een depressie had, terwijl Tate het zo vaak gezegd had en zo vaak om hulp gevraagd had. Ze wilde hem nu ineens wel helpen omdat hij alleen. Maar Tate wilde die hulp niet. Hij wou dat ze hem hadden geholpen toen zijn moeder nog leefde. Hij is samen met Kupo gaan reizen, hij leefde van de spullen die hij maakte of die hij verkocht. Toen hij eindelijk oud genoeg was, is hij gaan werken in de fabriek in New Albion.Laatst aangepast door Yubel op di dec 24, 2013 12:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Goedgekeurd)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snow Tate Villiars
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» { Snow-Monsters Exist || O p e n }
» Esmerald Snow//Winter
» \\KITTEN SEARCH\\ SNOW X GLOW
» (Clanevent) Sharing tongues Snow version
» Snow attack! [ Blackkit ]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♦ General :: Character Introducing :: Geaccepteerde-
Ga naar: