IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Not stealing today! [Emmeline Kensmey]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shiko

avatar

Aantal berichten : 71

My Character
Age: 17
Partner: Nope
Status: Doing nothing!

BerichtOnderwerp: Not stealing today! [Emmeline Kensmey]   zo jun 22, 2014 6:43 pm“It is never too late to be what you might have been.”

Vandaag had hij eens geen zin in problemen, die had hij al genoeg gehad de laatste tijd. Het bleek dat ze hier niet van dieven hielden, wie had dat gedacht maar vandaag besloot Shiko maar een legaal aan zijn eten te komen. Hij was redelijk vroeg opgestaan, ergens in een steegje aangezien hij niet het geld had om ergens binnen te kunnen slapen, en voor hem was het bos te ver weg geweest gisteravond. Maar het was gelukkig geen winter meer dus slapen in steegjes was al een stuk aangenamer geworden.  Nu liep hij maar wat rond te zwerven, misschien kon hij hier nog vlug ergens wat werk doen voor wat geld of misschien kon hij er wel eten voor krijgen. Zachtjes hoorde hij zijn maag knorren en besloot dat hij tevreden zou zijn met met welke van de twee hij ook ging krijgen. En nu hij over eten na dacht, wat was dat een tijd geleden. Echt makkelijk aan eten kwam je niet als beast, ook al had je een menselijk uiterlijk. Je moest altijd oppassen bij guards zodat je jezelf niet verried. Veel mensen vroegen nogal veel dingen als je een job wou krijgen en op meeste van die vragen had Shiko ook al geen antwoord. Dus waren zijn opties meestal stelen of s ’morgens vroeg wat helpen bij de quays.

En vandaag bleek optie twee een beter keuze te zijn. Shiko had al wat rond gedwaald over de straten en jammer genoeg waren er wel wat guards te zien en wou hij dus niet het risico nemen wat te stelen. Shiko zou het liefst nog wel wat vrij rondlopen. Maar hij zette deze gedachten maar eens uit zijn hoofd en vervolgde zijn weg. Zijn ogen gleden maar wat in het rond kijkend of hij ergens werk kan vinden. Maar hij kon maar niks vinden. Even zuchtte hij, zijn buik knorde nog wat meer. Hij moest vlug wat werk vinden of de honger zou hem te veel worden. Terwijl zijn gedachten nog wat aan het rond draaien waren botste hij plotseling tegen iemand op. “Het spijt me.” Zei hij vlug terug alsof het automatisch was noch voor hij had opgekeken.


||Leo Valdez||Shiko||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emmeline Kensmey
Admin
avatar

Aantal berichten : 605

My Character
Age: 18 long years
Partner: No. Just, no.
Status: Still a pirate

BerichtOnderwerp: Re: Not stealing today! [Emmeline Kensmey]   vr jul 04, 2014 3:18 pm


Terwijl Emmeline op een stenen muurtje zat keek ze naar de mensen voor haar. Ze herinnerde zich dat ze hier wel eens gesprekken had gehad met crewleden. Dat leek zo lang geleden... Langzaam pakte ze een appel uit haar tas en er beet een stuk af. De appel deed haar denken aan Will. Die ene keer dat ze zijn appel had afgepakt toen hij hem had gestolen. Eigenlijk had zij de al gestolen appel van hem gestolen. Toen het piratenmeisje aan de ontmoeting dacht gleed er onwillekeurig een glimlach over haar gezicht. En daarna, die ene keer in het bos. Toen had hij haar voet gekust. Ze was al haar herinneringen kwijt geraakt door het beest, Yubel. Man wat haatte ze die mutant, zeker toen ze de tijd had stilgezet en Emmeline zichzelf had neergestoken om er weg te komen. Diep in gedachten verzonken kauwde ze op haar appel. Na een tijdje slikte ze het stukje door en beet een nieuw stuk af.
Met enige schaamte dacht het meisje terug aan die ene keer dat ze niet helemaal lekker was op de Black Pearl en tegen Jack aan was gevallen. Toen was hij naar de markt gegaan en had zij moeten volgen.
Langzaam stond Emmeline op. Ze had hier niets meer te zoeken. Terwijl ze de appel verder opat liep ze naar de haven. Misschien kon ze nog een klusje doen op de Black Pearl. Ineens botste ze tegen iemand aan. 'Het spijt me,' klonk het. De spreker was een jongen, net een paar jaar jonger dan haar. 'Oh, eh... Maakt niet uit, hoor, antwoordde ze.

Shizzle and stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://path-of-destiny.actieforum.com
 
Not stealing today! [Emmeline Kensmey]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
New Hope :: ♠ Forrester Island :: Morristown :: The quay-
Ga naar: